Informace od zdravotní sestry

MENU

  

WARFARIN

  

HODNOTY INR

  

DIETA

  

ALTERNATIVY

  
Téma

VESSEL DUE F CENA

OBSAH

Pradaxa patří mezi antikoagulancia, tedy léky, které se používají jako prevence srážení krve. Pradaxa je určena dospělým pacientům po náhradách kyčelního nebo kolenního kloubu jako prevence žilních tromboembolických příhod a pacientům s nonvalvulární fibrilací síní jako prevence cévních mozkových příhod a systémové embolizace. Léčivá látka dabigatran v lidském těle blokuje funkci trombinu, který má ústřední funkci v procesu srážení krve.

Zdroj: Lék Pradaxa a jeho cena pro pacienta

Poradna

V naší poradně s názvem VESSEL DUE F 250-LSU se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Ivana Eliasova.

Chci se zeptat,zda musím při užívání léků vessel due f 250 Lsu držet dietu,jako při užívání warfarinu,který mi předepsal pan doktor.dekuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Pokud užíváte jen Vessel Due F 250 LSU bez Warfarinu, tak dietu dodržovat nemusíte. Pokud užíváte současně i Warfarin, tak musíte dodržovat dietní opatření pro příjem vitamínu K. Přípravek Vessel Due F 250 LSU zesiluje účinky Warfarinu a je nutné častěji kontrolovat srážlivost krve krevními testy.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Vessel due f 250-lsu

Hypermangan cena

Cena za 200 g manganistanu draselného je přibližně 45 Kč. Tady je přehled aktuálních nejlevnějších nabídek na prodej hypermanganu.

Zdroj: Hypermangan cena

Milgamma tablety cena

Cena: 143 Kč, tato částka již zahrnuje DPH.

Zdroj: Lék Milgamma N

Poradna

V naší poradně s názvem CHLORELLA NEBEZPEČÍ se k tomuto tématu vyjádřil uživatel Jarmla.

Dobrý večer, mám 63 let ,prosím beru léky,vessel due 1x,detralex 2x.půl anopyrinu,euthyrox 100.mohu užívat chlorellu s probiotiky,děkuji

Svou reakci k tomuto příspěvku přidal uživatel Cempírek.

Chlorellu s probiotiky můžete užívat i se zmíněnou skladbou léků, které nyní užíváte. Je zde ovšem riziko, že se mohou přechodně zhoršit příznaky vašeho onemocnění, které léčíte lékem Vessel Due F. Takže chlorellu ano, ale nejlépe s vědomím lékaře, který vám lék Vessel Due F doporučil. Po zahájení léčby chlorellou očekávejte průjem. Je to normální projev začátku detoxikačního procesu. Striktně dodržujte pravidelný pitný režim a po douškách vypijte 3 litry čisté čerstvé vody denně.

Zdraví Cempírek!

Zdroj: diskuze Chlorella nebezpečí

Cena

Zde můžete vidět orientační ceny a doplatky v lékárně u krému Beloderm: Beloderm cena.

Zdroj: Na co pomáhá Beloderm


Autoři obsahu

Mgr. Světluše Vinšová

Mgr. Marie Svobodová


Warfarin-dieta

O nás

Kontakt

Ochrana osobních údajů a cookies

 SiteMAP